انتصاب آقای دکترمحمد ساردوئی نسب به عنوان دبیر علمی همایش ملی حل و فصل اختلافات درصنعت انرژی
1397-05-25

آقای دکتر محمد رحیمیان معاون محترم پژوهشی دانشگاه تهران طی حکمی آقای دکتر محمد ساردوئی نسب از اعضای هیات علمی دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران را به عنوان دبیر علمی همایش ملی حل و فصل اختلافات در صنعت انرژی انتخاب کردند.

متن حکم ایشان به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر محمد ساردوئی نسب - معاون محترم موسسه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران

با سلام و احترام؛

نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جناب عالی و موافقت شورای راهبردی مدیران معاونت پژوهشی مورخ ۲۱/‏۰۵/‏۱۳۹۷‬ به موجب این حکم به عنوان " دبیر علمی همایش ملی حل و فصل اختلافات درصنعت انرژی" منصوب می‌شوید.

امید است با همکاری اعضای محترم هیأت علمی، متخصصین و محققین برجسته، در برگزاری و اجرای با شکوه این همایش علمی موفق و موید باشید.